Fer | Tribuna

Un dia abans de la Diada, la V ja bat rècords d’assistència

Amb més de mig milió d’inscrits i amb un ritme accelerat d’inscripcions, es preveu que la mobilització ciutadana de la V de la Diada sigui la més multitudinària de la història d’Europa, segons han destacat els organitzadors.

Es preveu que la mobilització ciutadana de la V de la Diada sigui la més multitudinària de la història d’Europa

Precisament, el passat dilluns ja s’havia superat la xifra d’inscrits a la Via Catalana de l’any 2013 amb un total de 500.720 persones apuntades. En aquest context, el dia abans de l’Onze de Setembre els organitzadors (l’ANC i Òmnium) acceleren els preparatius i enllesteixen l’escenari del vèrtex, el lloc on hi haurà els actes centrals de la jornada, a les 17.14.  D’altra banda, mantenen la crida a inscriure’s a la mobilització per tal de poder organitzar l’enorme mosaic de la senyera.

arac

Un dia abans de la Diada, dels 73 trams en què es divideix el recorregut d’11 quilòmetres ja no en queda cap amb poca ocupació. Hi ha un 64,4% de trams plens; un 28,8%, quasi plens; un 5,5%, amb una ocupació alta; un 1,4%, amb una ocupació mitjana. Els trams que reclamen més inscripcions són els compresos entre el 37 i el 42, tots a la Gran Via. La Diagonal és gairebé plena del tot.

samarretesPel que fa al seguiment i als indicadors, la web ullsvermells.com compta a l’instant el tant per cent d’ocupació de cada tram. Aquesta pàgina disposa de nombrosos col·laboradors que fan estudis estadístics i gràfics per veure l’evolució de l’ocupació dels trams. Un altre indicador de la gran mobilització és el nombre d’autocars. N’hi ha 1.538 de reservats, i pràcticament ja no en queden de disponibles. A més, la venda de samarretes s’ha disparat: segons l’organització, se n’han venudes més de 150.000.

Més informació: www.vilaweb.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑