Viure | Tribuna

REFLEXIONS MÍNIMES: El Final dels Temps o el Principi?

Albert Calls>>Totes les teories apocalíptiques conflueixen en els temps actuals en què la Bèstia –abans, ara i sempre, però- és l’ambició humana. Un mal, pròpiament, que forma part de la nostra essència més íntima, de l’ADN espiritual que ens configura.

Article publicat  a la revista ‘Valors’:  www.valors.org

inequity

I ara, el signe dels temps és que hi ha uns pocs privilegiats que només amb un smartphone aixequen i enfonsen països, envien a la misèria més vil a milions de persones en un cop de tecla i aquí no passa res.

Mentre això passava a països menys desenvolupats, ens ho miràvem des de la barrera, però ara ens toca al Primer Món. I ho patim i ens afecta i ens dol. I encara que malgrat tot, ser pobre aquí és ser ric comparant-ho amb altres indrets, l’horitzó del fal·laç benestar s’esllangueix.

La solució als nostres mals és més senzilla del que sembla i fa anys que existeix: que el centre no siguin els diners sinó l’ésser humà.

La solució als nostres mals és més senzilla del que sembla i fa anys que existeix, preconitzada per religions i filosofies: que el centre no siguin els diners sinó l’ésser humà. Tan senzill com profundament complex.

iStock_000002124655XSmall

Pots llegir aquest article i d’altres a la revista ‘Valors’:  www.valors.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑