Viure | Tribuna

El diari digital ECOticias.com ‘aposta’ pel mercat americà

Redacció>>En la seva nova trajectòria de projecció, el mitjà digital de referència impulsat per l’editor tarragoní Jordi Company, ha engegat 14 noves webs, 12 d’elles en castellà, una a EUA en anglès i una a Brasil en portuguès.

Mèxic, Uruguai, Panamà, Xile, Equador, Veneçuela, Argentina, Perú, Colòmbia, Costa Rica, Paraguai, Bolívia, Brasil i EUA configuren aquesta iniciativa amb informació ‘local’ de cadascun dels països.

“Amb l’engegada d’aquestes 14 webs ens obrim a mercats en clara expansió, 13 d’ells emergents”, explica Company, per al qual, també, “volem donar resposta a la escassíssima informació sobre medi ambient que existeix a Llatinoamèrica, a més de possibilitar addicionalment l’accés a l’immens mercat d’EUA”.

Gràcies a aquest pas editorial, des d’ara, el sector espanyol disposa d’una eina única per expandir-se, exportar i enfortir la seva empresa en aquests moments d’incertesa, adreçat publicitàriament a l’anunciant local o regional.

A més, la nova proposta del Grup Ecoticias.com arriba a un mercat potencial de més de 900 milions d’habitants i centenars de milers d’empreses.

Informació del medi ambient i l’ecologia

ECOticias.com és un mitjà consolidat que va néixer de la mà d’experts professionals del món de la premsa escrita. En la seva edició espanyola és líder en el sector, amb més de 3.100.000 de visites, 2.500.000 d’usuaris únics, i 4.500.000 pàgines vistes anuals.

Com expliquen els seus promotors, és una web “extraordinàriament exigent, que renova íntegrament la seva portada cada dia editant dotzenes de notícies noves tot l’any, i la seva hemeroteca conté un ampli ventall de notícies publicades fins avui”.

ECOticias té actualment 23.000 subscriptors en creixement, que reben en el seu correu electrònic cada dia (excepte els dissabtes); també un Butlletí electrònic/Newsletter amb les notícies més rellevants de la jornada. Alhora, ha rebut el premi a la Millor Web de Medi Ambient d’Espanya.

Amb la seva nova expansió, el Grup ECOticias edita ja 16 diaris digitals a Internet. A més de les 14 esmentades: www.ecoticias.com, www.innovaticias.com i un ‘Directori’:   www.paginaseco.com.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑