Casals catalans | Fer

Col·laboració entre Respostes i el Casal Català de Nantes

Redacció>>El director de Respostes, Josep Oriol Jorba, ha fet entrega al president del Casal Català de Nantes, Jordi Rotllan, de sis caixes de llibres, obrint d’aquesta manera una col·laboració de suport cultural a les entitats que defensen i promocionen la cultura catalana fora de les nostres fronteres.

Josep Oriol Jorba fent entrega dels llibres al president del Casal Català de Nantes, Jordi Rotllan.

Josep Oriol Jorba fent entrega dels llibres al president del Casal Català de Nantes, Jordi Rotllan.

La cessió dels volums va efectuar-se a Barcelona i els llibres ja són a Nantes. Es tracta de 24 títols de literatura infantil i juvenil, 22 novel·les, 18 llibres de poesia, una col·lecció de la ‘Gran Enciclopèdia Catalana’ (25 volums), una col·lecció de la ‘Història, política, societat i cultura dels Països Catalans’ (12 volums), així com també una col·lecció de la ‘Cartografia històrica’. Els llibres provenen de la Biblioteca central d’Igualada i del fons literari de l’Ateneu Igualadí.

Amb aquesta iniciativa, Respostes vol impulsar col·laboracions també amb d’altres casals catalans, en la línia de donar-los suport i establir lligams culturals. Precisament, en aquesta línia, a www.respostes.cat es compta amb una secció dedicada als Casals Catalans que hi ha al món, que es vol continuar potenciant. Fins al moment ja s’hi han publicat diverses entrevistes. Podeu llegir-les al següent link:

http://www.respostes.cat/category/casals-catalans/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑