Saber | Tribuna

Presentació del llibre d’Antoni Segura ‘Crònica del catalanisme’

Dissabte 20, a les vuit del vespre, a Can Casas

Associació El Bruc amb la Cultura>>Com en els darrers anys, al mes de setembre us oferim la presentació d’un llibre. Aquest any serà dissabte 20, a les vuit del vespre, a Can Casas. En aquesta ocasió us emplacem a la presentació de Crònica del catalanisme. De l’autonomia a la independència. Angle Editorial. (2013). Un assaig sobre el procés catalanista. N’és  l’autor, Antoni Segura, catedràtic d’Història Contemporània i director del Centre d’estudis Històrics Internacionals (CEHI) de la Universitat de Barcelona, especialitzat en l’anàlisi de conflictes i en el món actual.

cronicadelcatalanismeEn el llibre, l’autor  explora la història de Catalunya i l’evolució del catalanisme i la societat civil des de la  renaixença fins al moment present. Ens narra la trajectòria del catalanisme impulsat i protagonitzat per la societat civil catalana. Ens explica on som i com hi hem arribat. Des del relat històric, l’Antoni Segura fa una anàlisi de la situació actual, sobretot des de la redacció de l’Estatut el 2006 fins a la cadena humana de la Diada del 2013.

Antoni Segura és autor i editor de nombrosos llibres:

Memòria de la Transició a Espanya i Catalunya (2000-2006); Más allá del Islam ( 2001); Irak en la encrucijada (2003); Senyors i vassalls del segle XXI (2004); El fons MIL: entre el record i la història (2006), Catalunya year zero (2006); Catalunya al món. Presència catalana al món: segles XIX i XX (2008); Euskadi: crònica d’una desesperança (2009), Atles de la Guerra Civil a Catalunya (2010); Diari d’una postguerra: La Vanguardia Espanyola (1939-1946) (2010); Estados Unidos, el islam y el nuevo orden mundial (2013).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑