Saber | Tribuna

Impulsen una campanya d’intercanvi de christmas per correu tradicional

Il·lustració de la postal: Laia Codina.

Sílvia Tarragó>> Tot just fa un any vaig escriure l’article Postals de Nadal, molt més que un record en què explicava l’origen i l’evolució del costum, cada cop menys freqüent, de felicitar les festes per correu tradicional. Allà mencionava el possible ressorgiment de les nadales gràcies a iniciatives com les de la il·lustradora i professora de dibuix Laia Codina, defensora de l’hàbit d’intercanviar christmas pel mètode tradicional. Enguany l’artista promou la campanya Xmas Postcrossing, una interessant iniciativa que pretén impulsar la tradició de rebre i enviar felicitacions nadalenques.

Cucatraca

Il·lustració: Laia Codina.

Xmas Postcrossing és una proposta impulsada des del bloc de l’artista, cucatraca.blogspot.com, que té com a objectiu recuperar i promoure l’intercanvi de targetes per felicitar les festes utilitzant el servei de correus. La manera de participar-hi és molt senzilla:

Xmas Postcrossing

En què consisteix?

En rebre i enviar felicitacions nadalenques a la manera antiga a qualsevol persona del món.

Com funciona?

1.- Enviant un email a: cucatraca@gmail.com amb l’assumpte “Xmas Postcrossing” i les teves dades: nom i cognoms, adreça on vols rebre la teva targeta, bloc o xarxes socials per conèixer els teus gustos personals.

2.- S’elaborarà una llista i et facilitaran l’adreça de la persona a la qual li has d’enviar la teva postal. La teva adreça serà donada a una altra persona perquè et correspongui.

3.- Intenta que la teva postal sigui especial. La teva targeta la veuran tots els participants via Instagram que facin servir el hashtag #xmaspostcrossing. A més, es recopilaran totes les fotos etiquetades amb aquest hashtag en un àlbum de Facebook amb el mateix nom.

4.- Al llarg de la campanya es penjaran al bloc Cucatraca posts per conèixer i adquirir postals d’il·lustradors o marques especialitzades. També es compartiran enllaços perquè, qui ho vulgui, pugui dissenyar les seves pròpies felicitacions nadalenques.

5.- És una cadena sense límit de participació, però que finalitza el 6 gener de 2015.

Trobareu més informació en aquest enllaç: Xmas Postcrossing.

One Response to Impulsen una campanya d’intercanvi de christmas per correu tradicional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑