Ser | Tribuna

Cap a un nou model econòmic global orientat al bé comú

Justícia i Pau>>Els dies 27 i 28 de febrer es farà el seminari “Cap a un nou model econòmic global orientat al bé comú. Per un ordre mundial més just (VI)”, amb l’objectiu d’analitzar l’actual desordre econòmic i financer, evidenciat com mai per la crisi, i proposar alternatives per promoure la dignitat i el benestar de les persones.

Davant aquesta situació, la doctrina social de l’Església reclama un canvi radical. Un capgirament dels fonaments ideològics, les estructures, les polítiques i els comportaments dominants en el funcionament de l’economia actual. Cal repensar radicalment el capitalisme contemporani. Les finances i l’economia han de ser novament reorientades cap a la finalitat de promoure la dignitat i el benestar de les persones.

Es comptarà amb la participació de Joan Rigol, doctor en Teologia i expresident del Parlament de Catalunya; Toni Comín, filòsof i polític; i Alfred Pastor, doctor en Economia, entre d’altres ponents.

Programa

Dies i lloc: dijous 27 de febrer a Cristianisme i Justícia, c/ Roger de Llúria, 13 (Barcelona); divendres 28 de febrer al Col·legi Casp-Sagrat Cor de Jesús, c/ de Casp, 25 (Barcelona)

Inscripcions a la web de Cristianime i Justícia  o trucant al telèfon 93 317 23 38

Aportació al cost del seminari: 10 euros

 

Font: Justícia i Pau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑