Viure | Tribuna

Unes 400 persones a l’acte dels Cristians pel Dret a Decidir

Justícia i Pau>>El passat 7 de juliol, diverses entitats d’Església i d’inspiració cristiana, entre les quals Justícia i Pau, van celebrar un acte de suport a la celebració d’una consulta sobre el futur polític de Catalunya. Al voltant de 400 persones hi van col·laborar i participar. (Foto: Catalunyareligio.cat).

L’acte, que va tenir lloc a l’auditori del centre CaixaFòrum, a Montjuïc, va incloure un espai de diàleg sobre la Doctrina Social de l’Església amb el teòleg Xavier Morlans; el president Joan Rigol, coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir; la teresianaVictòria Molins; i el periodista Miquel Calçada, comissari de la commemoració del Tricentenari. El debat es va acompanyar de diverses intervencions musicals i artístiques.

També es projectà un audiovisual sobre el pensament de diversos intel·lectuals i eclesiàstics catalans i sobre el magisteri eclesial del segle XX al voltant dels drets dels pobles i de les nacions. La dibuixant Pilarín Bayés també va donar suport a l’acte amb una il·lustració.

Amb aquest acte, les entitats convocants van refermar l’acte d’adhesió conjunta al Pacte Nacional del passat octubre de 2013, al Parlament de Catalunya.

www.justiciaipau.org

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top ↑